Studiosta

Kuka

Heips! Oon Maryam "Mellu" Abuzaid-Ryu, MaryuStudion perustaja ja toistaiseksi ainoa jäsen! Oon sarjistaiteilija Helsingistä. Olen sijoittunut kolmanneksi Pohjoismaiden sarjakuvakilpailussa 2020 ja töitäni on julkaistu Kuti-lehdessä, Koillissanomilla sekä mm. Moninaisuus-antologiassa.

Sinulle

Sarjakuvien lisäksi teen erilaisia juttuja kuten muistikirjoja ja puuhakirjoja arkea helpottamaan ja ilahduttamaan! Tuotesuunnittelussa otan huomioon myös vähemmistöryhmien kulttuureja ja tarpeita. Ja no, jos mietitte mihin vähemmistöryhmään kuulun, niin oon muslimi ja palestiinalais-korealainen Kuusamosta. Wew!

Verkkokauppaan

Teille

Opetan myös sarjakuvan tekemistä ja pidän virkistäytymisiltoja kynän ja paperin äärellä. Halusittepa alkaa tosimielessä tehdä sarjakuvaa tai hullutella porukalla, niin olkaa yhteydessä ja räätälöidään teille sopiva paketti!

Kannattaa liittyä sähköpostilistaan, niin pysyt mukana tuoreimmissa juonenkäänteissä! (Köh eli kuulet ensimmäisenä juorut uutuustuotteista, tarjouksista ja ideoista. Skrollaa alas ja jätä sähköpostisi siihen nii oot sisäpiirissä!)

Ota yhteyttä